Hoofdpagina

Uit Agrofoodwiki

Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom bij Agrofoodwiki,
het overzicht van bekende nieuwe technologieën die ingezet worden binnen de levensmiddelen branche.

De site is opgezet binnen het kader van het project Agro & Food Systems Roadmap Zuidoost-Nederland volgens de standaard en beproefde methode van Wikipedia.

Inhoud - Overzicht van de aangeboden technologieën

HoofdpaginaFoto2.JPG
Primair Planten Drogen Bewerken Verpakking (Chemie)
Primair Vee Verhitten Houdbaarheid Verpakking (RVS)
Koelen en vriezen Scheiden Online kwaliteitsanalyse
Transport Structureren Procesautomatisering

Werkwijze

HoofdpaginaFoto1.JPG

Er kan op verschillende manieren naar informatie gezocht worden in de Agrofoodwiki:

  • Via het overzicht van de technologieën zoals hier boven weergegeven (deze pagina is altijd te bereiken door in het navigatie-menu aan de linker kant Hoofdpagina te selecteren)
  • Via de volgende pagina, waar technologiecategorieën gegeven worden en een selectie per type product gemaakt kan worden.
  • Via het zoekveld rechtsboven aan elke pagina
  • Via de overzichten van productcategorieën en van technologiecategorieën (deze laatste geeft gelijksoortige informatie als de weergave bij "Inhoud - Overzicht van de aangeboden technologieën" ).

Deze database is een open en interactief systeem en een etalage van bekende, nieuwe informatie die verder aangevuld kan worden door leveranciers van agro & foodtechnologie. De wiki wordt vanuit FoodConnectionPoint gemonitord om toe te zien op de bruikbaarheid voor het MKB en tevens om te voorkomen dat het een commerciële marktplaats wordt. Op dit moment is de site nog in ontwikkeling.

Op korte termijn zal een procedure opgezet worden voor het aanbieden van nieuwe en of verbeterde informatie voor de site.

Meewerkende partijen

De 19 partners in het project zijn FoodConnectionPoint (FCP) en Ondernemers Initiatief Greenport Venlo (OIGPV), de bedrijven Ad van Geloven, Bavaria, Delicia, Hero, Huijbregts, Van Loon, Van Rijsingen Groep, Scelta, AAE, Jentjens, NTS-Optel en Sioux, en de kennis- en onderwijsinstellingen Fontys, HASKennisTransfer, NIZO food research, TOP BV en TNO. Een belangrijk deel van betreffende projectpartners behoort tot de categorie MKB en MKB+.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Navigatie
Ondersteund door
Hulpmiddelen